Champagne uit de lucht

 Iets te vieren?

Verras uw gasten op unieke wijze met champagne uit de lucht. Een champagne act voor een wel heel bijzondere manier van champagne uitschenken, namelijk uit de lucht! Een mooie kroonluchter met licht en geluid en een sierlijk bewegende lucht acrobate. De aandacht zal haar niet onttrekken met haar gracieuze en kunstige wijze van champagne uitschenken. U kunt de champagne act inhuren voor een echt VIP entree of stijlvol gala feest. Het is een originele eyecatcher voor uw feest of evenement. Tijdens uw evenement zijn meerdere schenkrondes mogelijk. Naast champagne kan deze lucht acrobate natuurlijk ook iets anders uitdelen of schenken! Voor deze champagne act is een minimale hoogte nodig van 4 meter en een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 500 kg.
 
Genres Champagne show, entertainment, circus act, luchtacrobatiek show, champagne act inhuren , openingsact, dans show, welkomst act boeken
 
Technische rider 

.Een tissu act kan zowel buiten als binnen worden uitgevoerd.

Voor de act is er een ophangpunt nodig met een draagkracht van minimaal 500 kg, een geschikt ophangpunt kan zijn een trus, draagbalk, motortakel (type VE10), hijskraan, telescoopkraan.

Het bevestigen van het doek kan door de artiest worden gedaan mits er op een veilige manier bij het ophangpunt kan worden gekomen. Wijkt het ophangpunt af of is het lastig bereikbaar dan wordt een rigger aanbevolen.

De minimale hoogte voor een tissu act is 5 meter, maximale hoogte 12 meter (afwijkende hoogtes in overleg).

Tijdens de tissu act dient de straal van 2 meter rondom het doek vrij te zijn. Muziek wordt aangeleverd op USB.

Bij een optreden buiten moet er rekening gehouden worden met slecht weer, bij harde wind, regen of extreme kou is een tissu act niet mogelijk. (De tissu act zou dan vervangen kunnen worden door een lucht ring act).